Pasform

Champion System sportstøj er generelt på linje med de fleste andre sportsprodukter, du måske har brugt før. Der er dog forskelle mellem producenterne.

Nedenfor er størrelsesguider og pasformsmuligheder til vores kollektioner. Fordi vores varer er håndlavede, kan der være naturlige størrelsesvariationer. Disse vejledninger er baseret på skøn og bør bruges som en generel vejledning.

Vi anbefaler, at du fysisk prøver vores tøj for at finde den perfekte pasform til dig. Kontakt os for at arrangere en CS Fit-session. Ved at bruge  disse størrelsestabeller og eventuelt at prøve det,  får du en god idé om den størrelse, du skal bestille.

Bemærk venligst: vores Apex- og Elite-serier er designet til at være en tættere pasform sammenlignet med vores almindelige produkter. Kontakt venligst vores team på +45 60 61 95 55, hvis du har spørgsmål om produktet

HVIS DU ER USSIKKER PÅ DIN STØRRELSE, VENLIGST KONTAKT OS FOR AT PRØVE TØJET. VI KAN IKKE BYTTE ELLER REFUNDERE FOR STØRRELSER, MEDMINDRE DER ER EN FABRIKATIONSFEJL.Størrelsesguide - KLIK HER.