Vær dit eget MÆRKE


Alt Champion System atletiske tøj kan tilpasses med dit eget design.Vi arbejder sammen med dig for at forenkle processen med at tage dine ideer og gøre dem til virkelighed.


Din ordreproces

Tilmeld og indbetaler

Start din oprettelse ved at oprette en konto hos os.Før vores designere samarbejder med dig for at oprette dit brugerdefinerede design, samler vi en lille indbetaling.

Når du har bestilt din bestilling, kommer depositumet ud af den endelige regning.

 

Design dit kunstværk

På Champion System er alt, hvad vi har brug for fra dig, en ide eller et koncept.Fortæl os hvad du har i tankerne - med ord, skitser, logoer, fotos - og vores designere vil samarbejde med dig for at lave dit eget design.


Når du er tilfreds med dit design, gemmer vi dine filer, så du nemt kan bestille dine egne beklædning igen.

 

Størrelse

Før du bestiller din bestilling, anbefaler vi stærkt, at du gennemgår vores størrelsesguide.Hver fabrikant adskiller sig i størrelsesorden, og vi er ikke forskellige - især da hvert stykke er håndlavet.

Vil du være helt sikker?Bed os om at prøve produkterne først.

 

Placer din ordre

Når du er tilfreds med dit design, skal du bestille din bestilling hos os.Vores priser er baseret på en super-lav minimumskvantitet på kun 10 blandede enheder.Vi kan levere lavere mængder, men vi anvender et tillæg for dette, så for maksimal værdi opfordrer vi dig til at komme til 10 enheder.

Bestilling for et hold?Spørg os om CS-Direct, og vi vil oprette din helt egen holdbutik til dine holdkammerater til at bestille og betale for deres tilpassede kit direkte.

 

Produktion og levering

Det tager os typisk 4 uger at placere din bestilling for os at producere dine håndlavede stykker og levere den til dig.Hvis du har brug for din bestilling hurtigere, så kontakt os for at undersøge vores ekspresvalg.

For vores CS-Direct-kunder konsoliderer vi din ordre i en personlig pakke, så den nemt kan distribueres, når den kommer med din Kit Manager.