teamtoej-klubtoej-firmatoej-teamstore


Har du været nødt til at håndtere besværet med at indsamle ordrer fra alle dine medlemmer, så følg op med hver for betaling, kun for at tilbringe timer, der adskiller din ordre til hånd for alle?

Vi ved, at dette tager værdifuld tid ud af din dag.Derfor har vi udviklet CS Direct Team Store - vi håndterer alt dette for dig.

Vælg simpelthen CS Direct Team Store til din ordre, og dit team kan placere deres egne ordrer individuelt, alt hvad du skal gøre er at distribuere.


Hvordan det virker

Design dit outfit

Som team- eller klubleder skal du arbejde med os for at skabe et brugerdefineret design som sædvanligt.Ligesom en normal ordre vil vi dedikere en designer til at tage din idé og skabe et design til dit team.

Når du er tilfreds med dit design, kan du begynde at oprette din egen teambutik.

 

Opsæt din butik

De designs du vælger kan bruges til at bestille fra vores komplette produktkatalog.

Eller vælg specifikke produkter i dine designs for at gøre det tilgængeligt for dit hold eller klub. På den måde kan dine holdkammerater have en enkel og ligetil indkøbsoplevelse.

Med CS Direct Team Store kan ledere endda oprette tilpassede priser for dit team eller organisation.

 

Inviter dit team

Når du har bekræftet din butik, opretter vi en unik butik for dit team eller din organisation.Du skal blot sende en e-mail eller placere linket på dine sociale sider, og du kan begynde at tage ordrer!

 

Team Places Orders

Dine holdkammerater og medlemmer kan få adgang til butikken på deres egen tid og vælge de elementer, størrelse og mængder, de ønsker.Når det kommer til at tjekke, betaler de direkte via vores online indkøbskurv for minimal besvær.Når du har accepteret alle dine ordrer, underret os og vi tager din ordre og sætter den i produktion.

 

Modtag dit nye outfit

Din ordre vil blive individuelt pakket, for hvert medlem, alt efter hvad de bestilte.

Du kan så nemt distribuere eller arrangere indsamling af dine beklædningsgenstande.


Team Store detaljer

Minimum Total Orders

CS Direct requires a total order of 10 pieces minimum, each piece must be a main garment.

Vend om

Turnaround for CS Direct ordrer er 4 uger fra ordren bliver færdiggjort.Det er holdlederens ansvar at gøre holdet opmærksom på turnaround-tiden.

Tilbagebetale

Der er ingen restitutioner eller udvekslinger på CS Direct ordrer.