Champion System Chamois Guide

 

Veloce & Donna ForteCykelpads

 

Vores VELOCE & DONNA FORTE skind giver en glat, stærk åndbar antibakteriel, lav irritationsoverflade på toppen af industriens førende skum med høj densitet, der er præcist formet til konturerne af rytterens specifikke køn.Disse Dr Pad-skind er udstyret med 3D-termoformning, der muliggør en anatomisk pasform til uovertruffen komfort.. 100% lavet i Italien. Velocce til mænd og DonnaForte til rådighed for kvinder.

 

Egnet til: 

 • Kort til mellem afstand

 • Foretrækker tæt vejfølelse

 • Erfarne racere og ryttere

 • Lettere ryttere

 • Bedst til kredsløb og kriterium

 

 

Granfondo Cycling Pad (for længere afstand).

* Designet til længere distanceløb og træning, har disse vaskepulver øget polstring i de mest kritiske områder for at give timevis af komfort.

Vores GRANFONDO vaskepulver giver en jævn, lav irritationsoverflade, oven på industriens førende skum med høj densitet, der er præcis formet til konturerne på turen for uovertruffen komfort.Lavet i Italien. Tilgængelig til mænd.

Egnet til: 

 

 • Langere afstand og scene racing

 • Foretrækker yderligere støtte

 • Rider længere afstande

 • Casual ryttere

 • Tyngre ryttere

 • Ultimativ komfort

 

 

Pista Cycling Pad (for spor / tidsforsøg)

 

Vores PISTA skind er udviklet specielt til Track / TT i tankerne.Med en gelindsats på begge sider af skindemoen nærmere til forsiden for at sprede belastningen, som normalt er forbundet med ryttere, der kører i disse discipliner, som sidder lidt mere fremad end vejspecifikke ryttere.Lavet i Italien.Tilgængelig til mænd og kvinder.

 

 

 

CS Performance & Apex Triathlon Pads

 

Puden, der er blevet slidt til sejre i løb rundt om i verden, er CS Performance SCT Pad en revolutionerende 100% sømløs italiensk 4-vejs pude med mange densiteter.Hvad der virkelig sætter vores nye pude fra hinanden er, at det er en stretchpude.Det er rigtigt - en elastisk vaffel.Hvorfor er dette vigtigt?Når du kører og dine ben går rundt og rundt, har du brug for en pude, der bevæger sig og passer.Traditionelle puder forbliver på ét sted.Vores gør det ikke.Første gang du kører i vores stretch 4-vejs Pad - vil du straks mærke forskellen!Vores 4-vejs Pad er BIOAKTIV.I modsætning til andre pads, der er mærket som "antibakterielle", bruger vores pude ikke noget kemisk stof på stoffet, og der er ikke noget kemisk stof nær din hud.BIOAKTIV forhindrer dannelsen af bakterier takket være sølvioner i garnet.I modsætning til et kemisk stof på stoffet er dette permanent;det forsvinder ikke efter vask! Lavet i Italien. Tilgængelig til mænd og kvinder.

 

 

DetCS Apex Pad
er specielt designet til triathlon og har øget polstring på de mest kritiske områder for at give timevis af komfort.Vores eksklusive sømløse komfortteknologi (SCT) sikrer, at puden vil passe til din krop ved at fjerne alle sømme, mens du stadig giver maksimal åndbarhed.Tilgængelig til mænd og kvinder. Lavet i Italien.