You're currently on:

Champion System Delivery

Vores leveringsdatoer har bevist sig gang på gang at holde. Uanset om vi har travlt eller ej, så overholder vi vores leverancer – faktisk er det eneste tidspunkt vi ændrer leveringsdato, når vi leverer tidligere!

Leverancen er 5-6 uger fra design godkendelse, betaling af depositum og afgivelse af ordre. Vi oplyser hvornår din ordre er planlagt kort efter du har afgivet ordren.

Deadlines
Hvis du har en dato, hvor du skal bruge tøjet,, så fortæl os det hurtigst muligt. Vi kan flytte rundt på produktions-planlægningen og måske hjælpe dig med hurtigere levering, men det kræver, at du oplyser os din leverancedato hurtigst muligt. Produktionshuller fyldes hurtigt op.

Forsinkelser
Husk at ordreprocessen kan trække ud afhængig af hvor komplekst dit design er og hvor mange prøver og ændringer du ønsker. Vær venligst opmærksom på dette når du planlægger ønsket leveringstidspunkt og indlæg lidt buffer.

CS Express
CS Express garanterer levering på to uger. Lyder det fristende

* Når ordren er afsendt, kan vi ikke længere kontrollere leverancen. Selvom Fed Ex er gode til at levere iht. Aftaler, kan vi ikke garantere for deres leverance.

Ønsker du mere information kan du tjekke vores hjemmeside eller kontakte os på 60774815 eller claus@champ-sys.com