You're currently on:

 

Inden bestilling

 

Det er fuldt forståeligt at være i tvivl om valg af leverandør, da der er mange leverandører af teamtøj på markedet. Vi føler os sikre på, at vi kan levere tøj til dig af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser med support og høj service. Supporten og servicen følger med gennem hele processen, også hvis du mod forventning skulle opleve problemer efter modtagelsen af tøjet. Hvorfor Champion System? 

 

Skulle du stadig være i tvivl, kan vi helt uforpligtende og gratis sende dig en kvalitets prøvepakke, der indeholder prøver fra vores sortiment af teknisk teamtøj, så kan du selv vurdere. Lyder det interessant? Send mig en kvalitets prøvepakke

 

Beslut dig for hvilken type ordre du ønsker.

 

Ønsker dit team eller klub en standardordre eller ønsker i at bruge CS DIRECT? Med CS DIRECT kan du selv bestemme prisen, udvalget og ordrens løbetid og dine team-medlemmer kan så selv bestille online og betale individuelt.  Ingen problemer med betaling, ingen problemer med leverancer, kort sagt ingen problemer. CS DIRECT er markedets mest fleksible måde at bestille jeres klubtøj på. Vil du vide mere om CS DIRECT

 

Design, udvalg og størrelser

 

Design – enten har du dine egne ideer og filer eller du kan bruge vores DESIGN LAB til at få dine ideer realiseret.

 

Udvalg – For at se hvilke enheder du vil bestille fra vores udvalg, se her UDVALG. Hvis du er i tvivl, så ring til en af vores specialister.

 

Størrelser – Hvis ikke du har brugt Champion System før, og er i tvivl om hvilke størrelser du skal bruge, kan du rekvirere størrelsesprøver løbende i ordreprocessen.

 

Hvor lang tid tager en custom ordre?

 

Fra du har godkendt dit design, oprettet ordren og betalt 50% af ordrens værdi, går der kun 5-6 uger før du modtager ordren.

 

Hvis du har en DEADLINE, så oplys det til os hurtigst muligt, så vi kan gøre alt hvad vi kan, for at imødekomme jeres ønsker.

 

 Følg disse simple trin, når du skal oprette en Custom Tøjordre

 

1. REGISTRER - Log på kundeportalen og udfyld med dine detaljer. Det kan du gøre HER

 

2. DEPOSITUM – Betal dit depositum online. Depositum er på 1.000,- DKR og vil aktivere, at du kan tilgå vores design lab og uploade dine egne ideer. Depositum fratrækkes den endelige ordresum.

 

3. DESIGN - Upload dine design ideer og koncepter og lad vores design team gøre dem til virkelighed. Når designet er klart, kan du godkende det. Mængden af ændringer, antal logoer du uploader og kompleksiteten af dit design påvirker selvfølgelig den tid, der går før dit design er klar til godkendelse. Design er gratis uanset hvor mange ændringer du ønsker!  Alle designs gemmes i din online design mappe, som du kan tilgå når og hvor som helst.

 

4. STØRRELSER – Har du brugt Champion System før? Hvis du har, fint, så kender du din størrelse. Hvis du ikke har prøvet Champion System før, så anbefaler vi på det kraftigste, at du bestiller en CS Fit session eller en CS Service Pakke. Mere information om størrelser HER.

 

5. OPRET ORDRE – Opret din online ordre på vores Design- og Ordreportal og send. Betal et 50% produktions depositum så vi kan starte produktionen. Du kan på et hvilket som helst tidspunkt kontakte en af vores specialister, hvis du har nogen som helst spørgsmål – spørg hellere en gang for meget end en gang for lidt, vi lever af tilfredse kunder!.

 

6. LEVERING - 5-6 uger senere leveres ordren direkte til dig/klubben/virksomheden. Du skal betale de sidste 50% af ordren inden den sendes til dig.

 

CYKEL, SVØM, LØB – God fornøjelse!!