You're currently on:

Champion System Krav til design

Design Koncept

Alt hvad vi behøver fra dig, er en ide eller et koncept, så sørger vi for at realisere det for dig. Dine ideer kan f.eks. være en skitse, illustrationer eller fotos etc., ud fra hvilke vi vil lave et design til dig. Du kan have lige så mange designs og ændringer du ønsker, indtil du er tilfreds med resultatet. Dette skal du ikke betale ekstra for.

 

Logoer

 

For at opnå de bedste resultater på dit team tøj, anbefaler vi følgende fil typer.

Adobe Illustrator - AI files

Encapsulated Post Script - .eps files

High resolution - over 300 dpi - .pdf files

Disse filer kaldes også Vektor format filer. Det betyder, at de kan skaleres uden at det går ud over opløsningen og følgeligt se skarpe ud på jeres team tøj.

Farver 

PMS (pantone) farver og CMYK farver kan variere afhængigt af det materiale de overføres til samt den anvendte print teknologi. Hos Champion System bruger vi den nyeste digitale sublimations teknologi. Hvis du ikke er 100% sikker på de farver du har oplyst os, foreslår vi, at vi sender dig en farveprøve, som er gratis. Dog tager det et par dage at producere en farveprøve. En farveprøve sikrer, at du bliver 100% tilfreds med farverne.

Hvad er vektor design

Vektor design genereres I et vektor baseret software program, som Adobe Illustrator eller Macromedia Freehand. Det er baseret på punkter og linier fra matematiske ligninger og kan følgeligt skaleres nemt.

Billedet nedenfor viser forskellen mellem et vektor logo og et bitmap logo (.JPEG, .JPG, .GIF, etc.). Når vektor logoer forstørres forbliver de knivskarpe. Når et bitmap logo forstørres bliver det uskarpt.

 

 

 

 

Hvordan ved jeg om mine logoer er vektor filer?

 

Hvis filen ender med .JPG, .GIF eller .BMP, er det helt sikkert IKKE vektor design.  Hvis filen derimod ender med .AI, .EPS or .PDF, er det højst sandsynligt en vektor fil. Hvis du er I tvivl, så send det til sales@champ-sysdenmark.com så kan vi hjælpe.

 

Jeg har ingen vektor logoerHvad skal jeg gøre?

 

Kontakt din sponsor og få dem til at sende deres logo som vektor fil. De vil højst sandsynligt have en vektor fil med deres logo, da vektor filer også bruges til f.eks. visitkort, brochurer osv. Hvis du overhovedet ikke kan skaffe vektor filer, så kontakt os sales@champ-sysdenmark.com, vi kan gentegne indenfor rimelighedens grænser – DETTE GØR VI GRATIS, GØR DIN EKSISTERENDE LEVERANDØR DET?

 

Jeg har logoer fra en websideDuer de?

 

Webside billeder er beregnet på at kunne loades hurtigt, derfor er de med lav opløsning og vi kan ikke bruge dem.

 

Hvad med visitkortKan de bruges?

 

Desværre, visitkort er også med lav opløsning og kan derfor ikke bruges. 

 

Ønsker du mere information kan du tjekke vores hjemmeside eller kontakte os på 60774815 eller claus@champ-sys.com.