You're currently on:

Champion System

Champion System er en global repræsenteret producent af teknisk teamtøj. Champion System blev grundlagt I 2005 og har hurtigt opnået anerkendelse, som en virksomhed, der tilbyder sportstøj af høj kvalitet til cykling, triathlon og løb. 

Stærke kunderelationer og et tæt samarbejde med nogle af verdens bedste atleter har været nøglen til Champion Systems succes. Vores karakteristiske og stilfulde materialer bæres af Olympiske deltagere såvel som nationale- og verdensmestre.

Vores mål er, at kunden skal være deres eget brand, og Champion System er kendt vidt og bredt for at levere innovativt sportstøj, der kan tilpasses med stort set hvilket som helst design.  Champion System bruger den nyeste sublimations teknologi og har simplificeret ordreprocessen med vores portalløsning. Med kontorer i 23 lande har Champion System en global tilstedeværelse.

Champion System Danmark

Champion System startede i december 2013 i Danmark. Målet er at give danske teams, klubber og virksomheder et fleksibelt reelt alternativ til lange besværlige og dyre teamtøj kontrakter. 

For forespørgsler af enhver art kontakt venligst claus@champ-sys.com